VRIJ WERK 

Series

 

Onderstaande tekeningen zijn series. Bestaande uit vier tekeningen van A4 formaat en A5 formaat.  Per serie en los te koop. Neem vrijblijvend contact op voor de afmetingen en prijzen. 

Werkwijze en Prijslijst


De onderstaande prijzen zijn voor een portret van één dier. Voor elk extra dier op dezelfde tekening reken ik een toeslag van 25% . Ik maak portretten met polychromos kleurpotloden van het merk Faber-Castell. Hoogwaardige pigmenten met voortreffelijke kleurkracht en lichtbestendigheid.  Ik teken veel op getint papier zoals grijzen, lichtbruinen, bruingrijzen. In overleg mogelijk om een kleur te kiezen die ik op dat moment op voorraad heb. Tekenen met kleurpotlood is een arbeidsintensief proces. Via verschillende lagen kom ik uiteindelijk tot een eindresultaat. Zo heb ik voor een tekening van 20 bij 20 cm gemiddeld zeven uur tekentijd nodig. 


Onderstaande prijzen zijn in Euro, inclusief materiaal , exclusief lijst. De prijzen zijn gebaseerd op één dier zonder achtergrond.

20 x 20 cm:  € 125

21 x 30 cm (A4 formaat): € 150

30  x 30 cm:  € 225 

30 x 40 cm (A3 formaat): € 275

40 x 40 cm: € 325 


Note: prijswijzigingen voorbehouden. December 2019

Prijzen zijn exclusief lijst/inlijsten  en exclusief verzendkosten. Inlijsten kan ik in overleg voor u verzorgen. De kosten van de lijst en het inlijsten komen dan bovenop de bovenstaande prijzen. Tijd: Voor het maken van een portret reken ik ongeveer 2-4 weken. In verband met andere opdrachten kan dit korter of langer zijn, hierover zullen we van te voren overleg hebben. Soms kan er sprake zijn van een wachtlijst.. Houdt hier rekening mee.

Enkele voorbeelden van opdrachten die ik heb getekend in opdracht:


Tekening in opdracht

Boek The Journey

 

Sinds 5 juni 2019 is mijn boek The Journey te koop in mijn Etsy Shop. voor 24,95 excl. verzendkosten. Het boek heeft een softcover en 93 pagina's. Afmeting 168 bij 215 mm. Het is een verhaal van een kleine mus die in 43 tekeningen en 43 bijbehorende verhaaltjes mijn instagram vrienden bezoekt! Inmiddels zijn er al een ruim aantal boeken verkocht over de hele wereld; Japan, USA, UK, Frankrijk, Duitsland, Canada en Nederland natuurlijk. Wil je meer zien van het boek of kopen? Kijk dan eens op mijn instagram pagina en bezoek mijn shop op Etsy.

 

Zie tabblad Shop

 

Ander werk:

 

Kijk voor mijn laatste werk op mijn Instagram pagina:

gallery/instagram jolanda henskens